Hoe ik te werk ga

Mijn motto in dit leven: Soms is er zijn genoeg!

In mijn praktijk ondersteun ik vrouwen en de leeftijd van 20 tot 60 jaar. Ik ben ervaringsdeskundige met trauma, paniekaanvallen, stress, slaapproblemen, pijnklachten die niet verklaarbaar zijn, verdriet en geen energie meer hebben. Om jou te kunnen helpen heb ik een aantal technieken geleerd.

Als je mijn hulp nodig hebt plannen we een eerst een intakegesprek in. In dat gesprek vertel jij me waar je mee zit. Op basis van jouw behoefte bepaal ik welke technieken ik voor je ga inzetten. We maken dan een plan voor de volgende afspraken.

Hypnose is geen wondermiddel maar een hulpmiddel. Ik ben geen arts en stel geen diagnose. Nog voer ik medische handelingen uit. Consulteer je arts voor advies of aanbevelingen. Hypnose mag nooit vervanging zijn van noodzakelijke medische zorg.

Energetisch werk

Energetisch werk is werken met energie. En energie is een ruim begrip, alles is namelijk energie en zo is alles met elkaar verbonden. Voor mij is energie gelijk aan levenslichtkracht en bewustzijn.

Ik ben gevoelig voor de energie van andere mensen. Ik kan voelen wat mensen uitstralen of bij zich dragen. Ik voel stemmingen en emoties aan. Energetisch werken is aan te bevelen als je actief wilt deelnemen aan je eigen genezings- en bewustwordingsproces. Door bewustwording werk je aan je eigen heling: mentale -, emotionele -, fysieke -, spirituele – en/ of energetische klachten verminderen of verdwijnen.

Bij mij werkt het zo… wat je vraagt krijg je, niet meer en niet minder. Wat je nodig hebt geef ik door aan je. Ik ben hypergevoelig, ik sluit mijzelf aan op jouw energie. Zo ervaar ik wetend, voelend wat er aan de hand is, hoe het voelt en wat je nodig hebt om de volgende stap te nemen.

Al van jongs af aan “weet” ik dingen, Ik voel het aan en kan snel verbanden leggen. Hoe ik het weet, dat is een vraag waarop het antwoordt voor mij niet nodig is. Als jong kind verberg je dat, want je wilt niet raar zijn .. Alleen kun je dat niet ontlopen want is het is een deel van wie je bent. Je vraagt je vaak af waarom je dat hebt meegekregen … Nogmaals het antwoordt doet er niet veel toe voor mij. Ik heb nu geleerd op mijn intuïtie te vertrouwen en deze kwaliteit te gebruiken in mijn werk naar anderen toe, om de ander een stuk vooruit te helpen.

Gesprekcoaching

Gesprekscoaching is een krachtige manier van coaching, die je helpt om effectief te communiceren met jezelf en met anderen. Door open te denken en nieuwsgierig te zijn. Die ontwikkeling is bij iedereen anders en vergt veel oefening, maar ook een beetje moed. Het gaat om vriendelijk en wijs met jezelf en de ander omgaan.

Acces Bars/Acces facelift

Wat is Acces bars en Acces facelift? Acces Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Acces Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emotie opgeslagen.

De behandeling: Door deze drukpunten zachtjes aan te raken gedurende een bepaalde tijd en in een bepaalde volgorde, ontladen deze. Waardoor je jouw belemmerende gedachten en conclusies over deze thema’s loslaat. Het lichaam bepaalt zelf wat losgelaten kan worden. De energie/ bars kunnen weer lopen/ stromen.

Acces Facelift is zo eenzelfde proces waar bij je de energieën stimuleert om de cellen van het lichaam te vernieuwen. Het behandelt weefsel van de borst, hals en het gezicht. Het effect is niet alleen op het gezicht, ook het lichaam zal ontspannen aanvoelen.

Hypnose

Wat is “Hypnose”?

Hypnose is geconcentreerde aandacht. Door focus kom je in een andere bewustzijnstoestand. Je bewustzijn wordt verhoogd, terwijl je lichaam ontspant. Je bent extra alert. Hypnose is geen slaap, hypnose is een methode en een krachtig middel om ervaringen en ingesleten patronen naar boven te halen. Uit je onderbewuste.

Deze vorm van hypnose is niet als showhypnose! Je kan je nergens tot laten dwingen of tegen je wil laten doen. In samenwerking met mij kan je het bewuste en onderbewuste weer samen laten werken. Je hebt als mens een bewuste wil en een onbewuste wil. De bewuste wil is die van je ratio, meestal beïnvloed door je omgeving en opvoeding. Je onbewuste wil is je diepste zelf, de wil van je ziel, je gevoel dat vaak wordt overruled door het verstand. Je kan mentaal hierdoor in een spagaat terechtkomen. Omdat je onbewuste en bewuste ieder een andere kant op wil.

Tijdens hypnose kan ik in samenwerking met jou deze twee weer bij elkaar brengen zodat ze weer dezelfde kant opgaan.

NLP

NLP is een communicatiesysteem. NLP is voor iedereen die wil leren beter met zichzelf en met anderen om te gaan. NLP leert je beter te communiceren met jezelf en anderen. NLP leert je welke gedachtepatronen, emoties en gedragingen leiden naar succes en welke niet. Neuro zegt iets over ons zenuwstelsel. Wij nemen de wereld waar met al onze zintuigen (zien, horen, ruiken, proeven en voelen). Deze zintuigen worden omgezet in denken. En ons denken beïnvloedt onze emotie. Linguïstisch zegt iets over hoe wij woorden geven aan ervaringen om vervolgens deze vast te leggen en te delen met anderen. In NLP gaat de aandacht naar de manier hoe je uiting geeft aan je denken en hoe je woorden invloed hebben op je gedachten en de emoties naar jezelf toe en naar anderen toe. Programmeren zegt iets over de manier waarop jij jouw ervaringen opslaat. De manier waarop je dit doet bepaalt hoe jij keuzes maakt, hoe jij je problemen oplost, leert, deze evalueert en resultaten boekt. NLP leert jou andere manieren aan, zodanig dat je jouw doelen kunt omzetten tot resultaat.

Zelfbewustwording

Zelfbewustwording is voor mij van groot belang, wat je denkt, doet en voelt. En hoe je hieruit reageert of niet. Als je bewuster naar je zelf kijkt zal je ook anders reageren naar de buitenwereld.

Blijf niet zitten met je klachten.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak

Als je mijn hulp nodig hebt plannen we een eerst een kennismakingsgesprek in. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend, vanuit daar besluiten of we gaan samenwerken.

Na het kennismakingsgesprek vind het intakegesprek plaats. In dat gesprek vertel jij me waar je mee zit. Op basis van jouw behoefte bepaal ik welke technieken ik voor je ga inzetten. We maken dan een plan voor de volgende afspraken. Dit zal minimaal anderhalf uur duren. Aan het intakegesprek zijn kosten verbonden. Tarief per uur €60,-.

Claudia Verbrugge - Overbruggen

Claudia Verbrugge